Razmišljate o prodaji nepremičnine in potrebujete energetsko izkaznico?

Energetska izkaznica še en strošek, a ne za naše stranke.

Energetsko izkaznico boste rabili pri oglaševanju nepremičnine pri prodaji, ter pri oddaji. V kolikor oddajate za manj kot eno leto, izkaznice ne boste rabili.

Obveznost energetske izkaznice nalaga zakon. Energetska izkaznica prikazuje energetsko učinkovitost stavbe, ter predlaga ukrepe za izboljšanje in posledično znižanja stroškov.

Energetska izkaznica sama po sebi pa kupcu ne da popolne informacije glede stroškov, zato je potrebno pri oceni stroškov upoštevati tudi dejansko porabo energentov, najbolje na podlagi preteklih položnic, kot se je to delalo pred uvedbo energetskih izkaznic. Več o energetski izkaznici si lahko preberete tukaj.

Če povzamemo, povprečne mesečne stroške bomo ugotovili na podlagi prejetih položnic. Energetska izkaznica pa je tudi indikator energetske učinkovitosti stavbe in predvsem nujnost pri oglaševanju po samem zakonu.

Energetska izkaznica za 1 EUR (z vključenim ddv-jem) je storitev, ki jo na področju Osrednje Slovenije in Savinjske regije nudimo našim novim strankam ki nas kontaktirajo preko obrazca ali nas pokličejo na 01-510-14-41 click-to-call.