Kontaktirajte nas glede vprašanja iz področja nepremičnin:

Regroup po analizah za leto 2017 spada med 12,5 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v visok razred A. Podjetje BISNODE, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta vsako leto izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. V letu 2017  je bilo pri nas med vsemi 167.703 registriranimi podjetji bonitetno odličnost doseglo zgolj 21.005 podjetij. Nadalje, v splošni dejavnosti – SKD klasifikacija (L 68.310 Posredništvo v prometu z nepremičninami) – pa je Regroup eno redkih podjetij izmed registriranih 885 podjetij,  ki dosega mednarodno priznane standarde razreda A.

Finančne analize podjetij  je izvedna priznana mednarodna bonitetna hiša, ki vsako leto izvaja tovrstne analize in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko izpostavite pred vašo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalite in še dodatno utrdite zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabite kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi, kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.

 

Kontaktni podatki

 

Kakorkoli že, če ste v vlogi ponudnika ali povpraševalca, Regroup se vam najbolj splača.

Kontaktirajte še danes na 01-510-14-41 click-to-call. ali izpolnite obrazec in pokličemo vas v najkrajšem možnem času.