POGOJI UPORABE SPLETNIH STRANI WWW.REGROUP.SI

Hvala, ker ste obiskali naše spletne strani. Prosimo vas, da preberete te pogoje uporabe spletnih strani saj se tičejo vsakogar, ki obišče naše spletne strani. Z vstopom na naše spletne stani vsakdo sprejema Pogoje uporabe spletnih strani in z njim povezanih storitev.

Spletno stran ureja podjetje REGROUP d.o.o., Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana, matična številka: 6884121000, v nadaljevanju »REGROUP«, »skrbnik« ali “ponudnik”. Ti pogoji uporabe se nanašajo na spletno stran www.regroup.si in vse druge storitve na domeni www.regroup.si

Podatki, zbrani na tej spletni strani so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Če ste opazili napako, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov info@regroup.si. Vse informacije na spletnih straneh so informativnega značaja in si pridržujemo pravico do sprememb.

Ker se spletne strani neprestano razvija, lahko posamezne vsebine spletnih strani vsebujejo demo oz. tesne podatke Te vsebine ne odraža nujno dejanskega stanja, zato vas prosimo za razumevanje.

REGROUP ne odgovarja za netočnost in nepopolnost informacij, objavljenih na tej spletni strani in ne prevzema odgovornosti za kakršno koli morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku zaradi uporabe portala www.regroup.si.

Nedovoljena dejanja
Nedovoljena so katerakoli dejanja, ki jih ima lahko REGROUP po svoji oceni za neprimerna oz. so v nasprotju z zakonom vključno, vendar ni omejeno na:

Prepovedano je:

 • “meta” iskanje po portalu www.regroup.si.
 • uporaba avtomatskih poizvedb ali robotov za pridobivnje podatkov
 • poseganje ali poskus poseganja v programsko ali izvorno kodo uporabo računalniških kod, škodljivih programov ali česar koli, kar bi lahko motilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitve in njegovi programski ter strojni opremi ter telekomunikacijskim napravam ali elektronskemu komunikacijskemu omrežju

 

Uporaba piškotkov

Skrbnik uporablja tehnologijo piškotkov, ki mu omogoča sledenje vaše poti po skrbnikovi spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori kadar bodo piškotki poslani.

Oblika te spletne strani in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali druge grafične elemente, besedila, multimedijske vsebine, programsko opremo ter HTML, java in flash izvorno kodo, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in ni dovoljeno, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Uporabnik storitve izrecno dovoljuje, da ponudnik z namenom zagotavljanja portala www.regroup.si zbira in obdeluje podatke, ki so za ta namen potrebni in sicer:

 • podatki o pregledanih oglasih
 • podatki o IP naslovu uporabnika
 • podatki o času uporabe portala www.regroup.si.

Skrbnik spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene s svojega spletnega mesta, varoval v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in želeno oz. neželeno komunikacijo.

Uporabnik, ki preko spletnega mesta vnese svoje osebne podatke v spletni obrazec z namenom povpraševanja po kateremkoli produktu oziroma storitvi, daje osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje skrbniku, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje posreduje upravičenim tretjim osebam ali na drug način obdeluje pridobljene njegove osebne podatke, ki jih vodi v zbirkah osebnih podatkov. Upravičena tretja oseba je oseba ki je v skladu z zakonom upravičena do dostopa podatkov ali poslovni partner ki nujen za izvedbo nameravanega katerega posla predmet je produkt ali storitev.

Uporabnik spletnega mesta je seznanjen in se strinja, da bo skrbnik njegove osebne podatke uporabi za namen vzpostavitve kontakta z uporabnikom, priprave ponudbe in da lahko skrbnik njegove osebne podatke (vključno z elektronskim naslovom in/ali telefonsko številko) uporabi tudi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja, izvedbo analiz podatkov za statistične in tržne raziskave ter obveščanje.

Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov marketing@regroup.si od ponudnika kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja določene v tej izjavi. Skrbnik bo v 15 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečil nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja.

Kaj sploh so piškotki

Glede na novo zahtevo zakonodaje (ZEKom-1) obveščamo obiskovalce glede uporabe piškotkov. Piškotek besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.
Piškotki ki jih uporablja naša spletna stran

 

Ta knjižnica določa naslednje piškotke:

Ime piškotka Domena (če obstaja) Opis Podjetje Trajanje
verifiedHuman / sist. Storitev regroup trajanje seje
viewed_cookie_policy / strinjanje z uporabo piškotkov regroup trajni
wfvt_ / sist. Storitev regroup 1 dan
PHPSESSID, pSvnS / sist. Storitev regroup trajanje seje, 4 ure
utma, utmb, utmc, utmz, ga_, gat_ google.com/analytics merjenje obiskanosti Google Analytics google 2 leti, 30 minut, seja, 6 mesecev

Določiti, katere domena za merjenjega.js, v ga.js JavaScript knjižnica uporablja piškotke domene, da:

 • Razlikovanje različnih uporabnikov
 • Brzino stopnjo zahtevek
 • Ne pozabite, število in čas predhodnih obiskov
 • Zapomni si podatke izvorno prometa
 • Določimo začetek in konec seje
 • Ne pozabite, vrednost spremenljivk po meri obiskovalca ravni

Privzeto je ta knjižnica nastavi piškotke na področju, določenem v document.host nepremičnine brskalnika in nastavi piškotek pot do korenski ravni (/) .

Ta knjižnica določa naslednje piškotke:

Ime piškotka Privzeti čas poteka veljavnosti Opis
__utma 2 leti od nastavljene / posodobitve Uporablja za razlikovanje uporabnikov in sej. Piškotek je ustvarjen, ko javascript knjižnica izvaja in bo nobenih obstoječih __utma piškotki obstaja.Piškotek je posodobljen vsakič, ko podatki poslani Google Analytics.
__utmt 10 minut Uporablja se za plin do mere zahtevo.
__utmb 30 minut od nastavljene / posodobitve Uporablja za določanje novih srečanj / obiskov. Piškotek je ustvarjen, ko javascript knjižnica izvaja in bo nobenih obstoječih __utmb piškotki obstaja.Piškotek je posodobljen vsakič, ko podatki poslani Google Analytics.
__utmc Zaključek seje brskalnika Ne uporablja v ga.js. Set za interoperabilnost z urchin.js. Zgodovinsko gledano, je to piškotek deluje v povezavi z __utmb piškotkom, da se ugotovi, ali je uporabnik v novi seji / obisk.
__utmz 6 mesecev od nastavljene / posodobitve Shrani vir ali akcijo prometa, ki pojasnjuje, kako si dosegel svoje mesto. Piškotek je ustvarjen, ko Javascript knjižnice zaženejo in je posodobljen vsakič, ko podatki poslani Google Analytics.
__utmv 2 leti od nastavljene / posodobitve Uporabljajo za shranjevanje obiskovalcev ravni meri spremenljive podatke. Ta piškotek se ustvari, ko razvijalec uporablja _setCustomVar metodo s spremenljivko po meri na ravni obiskovalca. Ta piškotek je bil uporabljen tudi za opuščeni _setVar metodi. Piškotek je posodobljen vsakič, ko podatki poslani Google Analytics.

Naslednje metode se lahko uporabijo za prilagoditev, kako so določene piškotke:

Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in/ali jih zbrišete – več o tem v aboutcookies.org. Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako, da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletišče, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.

Vsak pravni posel nepremičnine, objavljene na portalu www.regroup.si, je dogovor zgolj med pogodbenikoma in ne povzroči nikakršnega posrednega ali neposrednega pogodbenega odnosa med pogodbenikoma ter družbo REGROUP, razen če je z družbo REGROUP sklenjena pogodba o posredovanju ali druga ustrezna pogodba.

 

SPREMEMBA POGOJEV UPORABE

REGROUP si pridržuje pravico da pogoje uporabe kadarkoli spremeni.