简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

2. sobno stanovanje MOSTE

0 / 5
108.000€

2. SOBNO STANOVANJE MOSTE
2. sobno stanovanje MOSTE Posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja na dostopni lokaciji v Mostah. Stanovanje se nahaja v pritličju večstanovanjskega objekta zgrajenega leta 1905, kateremu pripada vrt, ter 3 zunanje shrambe v velikosti 17 m2 Odlikuje ga predvsem hiter dostop do vse potrebne infrastrukture.
Površina
Stanovanje obsega 49,00 m2 neto bivalne površine in 3 prostorne shrambo na dvorišču skupne površine 17 m2, ter vrt površine 12m2.
Razporeditev in lega
Obsega hodnik-predsobo, kopalnico, enoten dnevno bivalen prostor z jedilnico in kuhinjo, ter 2 veliki spalnici.
Obnova in Adaptacija
V stanovanju so zamenjana okna, kuhinja v l. 2013, letos pa bo na objektu potekala obnova in sanacija strehe. Stroški so po dejanski uporabi, večstanovanjski objekt nima upravnika. Pohištvo in oprema ostanejo v stanovanju.
Parkirno mesto / garaža
Parkiranje je možno z dovolilnico v okolici objekta, kjer je na voljo dovolj parkirnih mest ali na dvorišču pred večstanovanjskim objektom.
Priključki
Internet – optika.
Ogrevanje – toplovod.
Lokacija in infrastruktura
Objekt se nahaja v neposredni bližini tržnice Moste in celotne infrastrukture (trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, šola, vrtec in LPP). Hiter dostop tako do BTC-ja, mestnega središča, ter do obvoznice.
Dodatno
Stanovanje vpisano v ZK in bremen prosto
Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne vrednosti.
Dogovor o končni ceni po razgovoru s prodajalcem.
REGROUP – ker se bolj splača®… VABLJENI NA OGLED
Davki niso všteti v ceni.

Poiščite najboljši kredit na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®