简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

3. sobno stanovanje z vrtom

0 / 5
205.000€

3. SOBNO STANOVANJE Z VRTOM
3. sobno stanovanje z vrtom Posredujemo pri prodaji 3 sobnega stanovanja v pritličju z lastnim vhodom, z izredno dobro razporeditvijo prostorov in lastnim vrtom v izmeri 258 m2 v objektu zgrajenem l. 1999 – Duplica pri Kamniku. Objekt je vzdrževan, brez dvigala.
Površina
Stanovanje obsega bivalne in uporabne površine v izmeri 74,50 m2, ter 258 m2 ograjenega vrta z možnostjo parkirnega prostora.
Razporeditev in lega
Stanovanje obsega predsobo, prostorno kopalnico, kjer je infrardeča savna ter kopalna kad – 3v 1 (turška parna kopel, masažne šobe, tuš), spalnica, mladinska soba, osrednji bivalni prostor, kjer je kuhinja, jedilnica z dnevno sobo z izhodom na velik zasebni vrt ob robu gozdička.
Oprema in prenova
V stanovanju je bila adaptirana kopalnica v l. 2013, talno gretje, keramika, plinska in električna napeljava. Stanovanje je zelo svetlo in prostorno.
Parkirno mesto / garaža, skupni prostori
Parkiranje je možno pred objektom ali ureditev lastnih parkirnih mest na vrtu.
Priključki
Internet – optika napeljana v stanovanje, možnost priklopa
Ogrevanje – plinovod,
Talno gretje v kopalnici in osrednjem bivalnem prostoru
Voda in elektrika – lastni števec
Lokacija in infrastruktura
Mirna in prijetna soseska, objekt se nahaja na koncu slepe ulice ob neposredni bližini narave in sprehajalne poti ob Kamniški Bistrici. Prav tako se v bližini nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno in sproščeno bivanje (osnovna šola, vrtec, pošta, frizerski salon, banka, avtobusna postaja, železniška postaja, Qullandia, Lidl, Hofer, gostinski lokali, zdravstveni dom).
Zemljiško knjižno je urejeno, ter etažirano.
REGROUP, VABLJENI NA OGLED – ker se bolj splača®…
Poiščite najugodnejši kredit na www.najkrediti.si Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje.
Davki niso všteti v ceni.

Primerjajte najboljše kredite na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®