Ponudba nepremičnine

3 sobno stanovanje Lj.-Šiška

0 / 5
205.000€
Primerjaj Add to favorites Print

3 sobno stanovanje Lj.-Šiška
Posredujemo pri prodaji izredno prostornega funkcionalnega tri sobnega stanovanja v skupni izmeri 79,3 m2, v večstanovanjske objektu zgrajenemu v l. 1977, na odlični lokaciji ob Celovški cesti v Ljubljani.
V bližini se nahaja vsa sodobna infrastruktura za urbano bivanje, kot so avtobusna postaja, sprehajalne poti, lekarna, trgovine, pošta, banka, vrtec, šola, otroška igrišča, fitnes, prav tako je hiter dostop do AC obroča.
Stanovanje obsega naslednje prostore v izmeri 72,8 m2;
Hodnik, prostorno kuhinjo z jedilnico in odprtim prehodom v veliko dnevno sobo, ter izhodom na balkon v izmeri 4,9m2, vsi bivalni prostori so obrnjeni na J-V del. Ločen wc, ter kopalnico. Spalni del obsega 2 veliki sobi, ki sta obrnjeni na S-Z del, kjer je možen pogled na Alpe.
V kleti se nahaja še klet v izmeri 1,7m2, ter garažni boks za 1 avtomobil.
Celotno stanovanje je bilo obnovljeno v l. 2009, z novimi okni z roletami, notranjimi vrati in vhodnimi proti vlomnimi vrati, talne obloge, keramika v kopalnici in wc-ju z prenovljeno celotno inštalacijo, ter vgradnja klimatske narave. Na večstanovanjskem objektu se je že pričela obnova fasade po fazah.
V objektu sta tudi dve dvigali. Ogrevanje – toplovod, internet – optika.
Zemljiško knjižno je urejeno in popolnoma prosto vseh bremen.
REGROUP – ker se bolj splača®… VABLJENI NA OGLED……kupec prejme praktično darilo

Davki niso všteti v ceni

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®
%d bloggers like this: