简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Dvojček, Valburga

0 / 5
189.000€

Dvojček, Valburga
V mirnem, zelenem naselju v Valburgi posredujemo pri prodaji modernega funkcionalno zasnovanega dvojčka na lepi lokaciji v neposredni bližini Zbilj. Dvojček se prostorsko prilagaja sodobnemu človeku, z lastniškim vrtom in odprto garažo za 2 parkirna mesta. Cena velja za enoto z izgradnjo do 3. podaljšane faze – zunanjost objekta zaključena in okolica, ne vključuje pa celotne zunanje ureditve (zasaditve rastlin, kot so grmičevje, drevesa, itd…)

Površina;
Enota dvojčka obsega 149 m2 netto površine,

ter 185 m2 brutto površine.

Razporeditev;

Etažnost enote dvojčka je P + 1N, streha je dvokapna, naklona 30 stopinj, z opečnato kritino v sivi barvi. Pritličje, ki je namenjeno bivanju je razporejeno z vhodom, hodnikom, stopniščem v nadstropje, shrambo, wc-jem, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, ter izhodom na teraso. V nadstropju je možno urediti 4 spalnice, kopalnico, wc in pralnico. Možnost ureditve podstrehe po lastnih željah.Dvojček je v celoti zaključene navzven, v notranjosti niso izvedeni tlaki in finalne obloge, kopalniška oprema, elektro in strojne inštalacije (komunalni priključki so izvedeni do vsake enote) in predelne stene. Uporabljeni so kvalitetni, trajni in okolju prijazni materiali.

Oprema;
Dvojček je klasične slovenske gradnje in se predajajo v podaljšani 3. gradbeni fazi, torej z v celoti izdelano fasado, streho in okni ter nedokončano notranjostjo. Faktor zazidanosti je 29,39%. Zunanja ureditev vključuje tlakovanja in nasutje (brez zasaditve rastlin), vključno s komunalno infrastrukturo do vsake enote.

Priključki;
Vsi infrastrukturni priključki ob parceli, kot je voda, elektrika in telekom.

Zunanja ureditev;
Izvedena je dostopna pot do obeh vhodov v hiše, prav tako so izvedene parkirne površine. Cestišče in parkirišče je asfaltirano. Odstotek zelenih površin je 47,03%.

Lokacija in infrastruktura;

Mirno, zeleno naselje spodbuja prednosti kvalitetnega bivanja na podeželju, vendar brez odrekanja zahtevam urbanega načina življenja. V neposredni bližini je šola, vrtec, pošta, lokalna trgovina. Omogoča hiter dostop do AC priključka; do Ljubljane 15km, do Medvod 5km, do Kranja 12km, do Škofje Loke 15km, ter do Kamnika 16 km, ter do letališča Jožeta Pučnika Ljubljana le 14 km. Prav tako je lokacija odlično izhodišče za rekreacijo in izlete do Zbiljskega jezera, golf igrišča, Krvavca in Šmarne gore.

Prevzem;
PROSTA ŠE 1 ENOTA

Zemljiško knjižno je urejeno.

Možen prevzem nepremičnine je spomladi 2018.

REGROUP – VABLJENI NA OGLED, ker se bolj splača®…

Davki niso všteti v ceni

  • Cena 189.000€
  • Površina 185.00
  • Št. oglasa PN73643
  • Tip nepremičnine Hiša
  • Nepremičnina dvojček
  • Transakcija Prodaja
  • Regija LJ-okolica
  • Leto izgradnje 2018
  • Cena Eur/m2 1.021,62€
REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®
%d bloggers like this: