简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

DVOSTANOVANJSKA HIŠA

0 / 5
255.000€

DVOSTANOVANJSKA HIŠA
FUNKCIONALNA HIŠA V DVEH ETAŽAH – V VSAKI LOČENO PROSTORNO STANOVANJE Grajena pedantno, z visoko kvalitetno vgrajenimi materiali ter sodobno opremo (v spodnjem stanovanju popolnoma nova kuhinja, kopalnica) nudi možnost zelo udobnega bivanja dveh generacij.

V pritličju se nahaja zelo svetel prostoren kuhinjsko dnevni prostor s kaminom in izhodom na teraso orientirano na zahod, spalni prostor ter prostorna elegantna kopalnica,drugi mansardni del predstavlja spalni prostor z garderobno sobo z izhodom na zaprto izdelano ložo. Vse v skupni izmeri 115 m2.

Pod stopnicami se nahaja kotlovnica 3,8 m2 delno vkopana, ter drugo zelo prostorno elegantno stanovanje, v katerega stopimo iz spodnje strani objekta v izmeri 99 m2. Le to predstavlja en večji prostor, ki sedaj obsega kuhinjsko jedilni prostor, dnevno spalni ter ločeno kopalnico z sanitarijami posebej. Ob kuhinji še vkopana v teren stilno izoblikovana vinska klet.

Glavna vhoda sta popolnoma ločena. Iz javne poti je omogočeno parkiranje za tri osebna vozila, tri parkirna mesta v velikosti 10 m x 6 m.

Hiša ima ogrevanje na toplotno črpalko, v celotni zgradbi položeno talno gretje.

Ker je objekt domačno stilno zelo okusno zasnovano, z opremo po meri in dodatki, se le tako tudi kompletno v celoti z nepremičnino prodaja – oba stanovanja ob enem.

Od centra Vrhnike, kjer je šola, vrtec, glasbena šola, zdravstveni dom, banka, je razdalje slab kilometer, obmestni avtobusni promet, pa v neposredni bližini. To vse skupaj nudi udobno življenje za družino s šoloobveznimi otroci, bližina narave pa možnost pestre izbire rekreacije in sprostitve.

Objekt ima vso dokumentacijo – gradbeno dovoljenje, razmejitev, gurs, zemljiško knjigo – urejeno.

Možnost vselitve po dogovoru.

REGROUP, ker se bolj splača®..VABLJENI NA OGLED!
Davki niso všteti v ceni.

Potrebujete kredit. Izberite primerjajte najugodnejše kredite na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®