简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Gostinski lokal

0 / 5
1.500€

GOSTINSKI LOKAL
Gostinski lokal Poslovni prostor, gostinski lokal, 180 m2, s prostorno sončno teraso v izmeri 168m2
V samem centru mesta na frekventni lokaciji v Trbovljah –največje mesto v Zasavju in hkrati tudi kulturno ter upravno središče Zasavja, posredujemo pri oddaji prijetnega gostinskega lokala. Nahaja v stavbi zgrajeni leta 1990, v kateri so bile že izvedene manjše adaptacije in redna vzdrževalna dela. Ponuja se odlična poslovna priložnost z najemom za daljše obdobje
Gostinski lokal ima že 30 letno tradicijo z uspešnim delovanjem, katerega je moč nadaljevati. Odda se resnemu in zanesljivemu najemniku za restavracijo, kavarno, pub-om..itd.
Lokal je opremljen in omogoča v notranjosti do 70 sedišč, ter v zunanjosti do 200 sedišč. Zasnova prostora obsega glavni gostinski prostor v kletni etaži v izmeri 120 m2, v zunanjem delu se nahaja terasa, katere je del nadkrit ob stavbi v izmeri 168 m2. Velik opremljena kuhinja se nahaja v 1. nadstropju v izmeri 60 m2, kjer je povezana z kletnim delom in dvigalom.
Oprema in obnova
Lokal se oddaja opremljen in vzdrževan.
Stroški
Obratovalni stroški se obračunavajo po porabi.
Parkirno mesto / garaža
V okolici se nahajajo številna brezplačna parkirna mesta.
Priključki
Internet
Ogrevanje – elektrika, kurilno olje ter vsi ostali priključki
Lokacija in infrastruktura
Prostor se nahaja na odlični lokaciji v samem centru. V sami okolici je vsa potrebna infrastruktura.
Dodatno
Vpisano v ZK.
Cena in pogoji
Cena najema je 1600 € / mesec + ddv, ter obratovalni stroški, 3 mesečna varščina, plačilo najemnine za 1. leto. Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame polovico celotnega stroška in plača posredniško plačilo v višini ene mesečne najemnine.
Najem zaželen za daljše obdobje.
Možen takojšnji prevzem.
REGROUP, VABLJENI NA OGLED – ker se bolj splača®…
Cena je za mesečni najem. DDV ni vštet v ceni.

Poiščite ugodne kredite na www.najkrediti.si [Link]. Najboljši Investicijski krediti, Stanovanjski krediti, Krediti za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®