简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Hiša Log-Dragomer

0 / 5
450.000€

HIŠA LOG-DRAGOMER
Hiša Log-Dragomer Na prav zares enkratni lokaciji v mirnem in urejenem naselju 8 km iz centra Ljubljane prodamo samostojno nadstandardno stanovanjsko hišo. Je v celoti podkletena, pol s svetlobo bogate visoke kleti je opremljeno za poslovno dejavnost. Moderna arhitektura s primesjo postmodernizma ter kvalitetna protipotresna gradnja. Do gozda s številnimi urejenimi potmi je 3 min hoje. Ulica ne omogoča hitre vožnje, tako da promet ne moti počitka in otroške igre zunaj.
Primerno za družino, ki ima rada mirno in varno okolico, obenem pa si želi v bližini tako naravo in mesto, do katerega se lahko odpravite tudi po urejenih kolesarskih poteh.
Hiša je funkcionalno razdeljena na dve stanovanjski ter eno poslovno enoto, ter obsega 498 m2. Od tega je uporabne stanovanjske površine 409 m2.
V pritličju je kuhinja, velik dnevni prostor s kaminom, spalnica z garderobo, WC, kopalnica, garaža, velika terasa in vrt.
V nadstropju je kuhinja z jedilnico, dva velika dnevna prostora, spalnica, kopalnica, v drugem nadstropju pa je še visok atelje, velik 36 m2.
Poslovni del kleti sestavljajo pisarna, WC, arhiv ter velik hodnik; ostali prostori pa so utility, dve kurilnici, shramba, vinska klet ter telovadnica z mizo za namizni tenis.
CK na kurilno olje (visoko učinkovit nizkotemperaturni kotel Viessmann) in z ločenim kotlom tudi na lesno biomaso.
V kopalnicah ter zgornji kuhinji talno gretje.
Kamin v pritličju.
Telefon, optika, vsi priključki.
Velikost parcele je 342 m2.
Leto pridobitve gradbenega dovoljenja in začetek del: 1995
Zaključna dela in vselitev: 2007
• 8 km od centra Ljubljane
• 4 km do AC priključka
• 5 min peš do avtobusne postaje, od tam 19 min do Lj-centra z avtobusom ali 15 min do Vrhnike, zelo pogost vozni red
• mirna okolica z vrtom (na vrtu sta veliki češnja ter figovec)
• v bližini (neposredno v naselju) vsa infrastruktura (pošta, vrtec, osnovna šola, trgovina, zdravnik, lekarna, zobozdravnik, fitnes, restavracije, tenis igrišča, odbojka na mivki,…)
• idealno za poslovno dejavnost (v
Davki niso všteti v ceni.

Primerjajte najugodnejše kredite na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®