简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Staromeščanska Hiša Center

0 / 5
850.000€
Primerjaj Add to favorites Print

STAROMEŠČANSKA HIŠA CENTER
Priložnost za investicijo. Prodamo stromeščansko hišo na elitni lokaciji v centru mesta, ki ima velik potencial Prodamo staromeščansko poslovno-stanovanjsko hišo.

V nadstropju hiše trenutno obratuje dejavnost oddajanja sob, v pritličju pa sta dva poslovna prostora, ki sta primerna za dve ločene butične trgovine, ki imata ločen vhod, kjer je tudi izložba.

Za hišo je izdelan projekt za razširitev dejavnosti na 16 hotelskih sob s 16,5 kopalnicami.

V kleti (brez vlage), ki se trenutno uporablja kot shramba, je po projektu predvideno narediti dve ločene samostojne sobe z dvema kopalnicama.

V pritličju sta dva večja poslovna prostora, ki sta primerna za butično trgovino z izložbo. vsak prostor ima ločen vhod, kot tudi hostel ima svoj vhod. Po projektu so v pritličju predvidene 4 sobe s štirimi kopalnicami in tehnični prostor.

V nadstropju, kjer trenutno obratuje dejvanost oddajanja šestih sob, kjer je še kuhinja z jedilnico in kopalnico, so predvidene štiri sobe s štirimi kopanicami. V nadstropju je tudi izhod na skupni balkon.

Višje nadstropje je neizkoriščeno in se uporablja kot shramba. Tukaj so predviden štiri sobe s štirimi kopalnicami in skupni WC. Ena od sob se vije v podstrešni del z dodatnimi ležišči (dupleks).

Na neizkoriščenem podstrešju naj bi bile dve sobe s kopalnicama.

Hiša stoji na elitni lokaciji, ki jo obdajajo prometne ulice, peš cone, znani lokali in ljubljanske znamenitosti. V neposredni bližini je tudi javno parkirišče.

Hiša je potrebna prenove.
Davki niso všteti v ceni.

Primerjajte najugodnejše kredite na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®