简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

VEČJI POSLOVNI KOMPLEKS

0 / 5
1.150.000€

VEČJI POSLOVNI KOMPLEKS
Prodamo večji poslovni kompleks. Posredujemo pri prodaji dobro vzdrževanega kombiniranega poslovnega prostor v osrčju industrijske cene v Leskovcu pri Krškem, ki ima skupne površine 1.368,80 m2.

V poslovnem prostoru je več ločenih enot, kjer je gostinski lokal, delavnica, trgovina in pisarne. Prostori imajo v pritličju 4,4 m višine. Skeletna gradnja omogoča prilagoditev objekta v proizvodnjo halo s pisarnami oz. po potrebi. Pred objektom je veliko parkirišče, kjer je prostora za vsaj 20 avtomobilov in kjer je možen dostop s priklopnikom ali polpriklopnikom. V objektu je možnost tovornega dvigala ali viličarskega dviga v nadstropje. Objekt ima dobro povezavo do avtoceste.

V objektu je 180 m2 pisarn, ki se uporabljajo kot stanovanje.

Zaradi izoliranosti objekta in sončne elektrarne so obratovalni stroški zelo nizki. Ogrevanje je na plin. Del objekta ima talno gretje, preostalo je radiatorsko ogrevanje. Objekt je v celoti klimatiziran.

Priključki: plin, elektrika, voda, optika.

Možnost dokupa sosednjih parcel skupne površine 1.283 m2 (slika 5), kar omogoča dozidavo objekta iz vseh strani.

Posamezni deli objekta se oddajajo v najem, kljub temu pa je prevzem objekta možen v zelo kratkem času.

Možnost zamenjave za nepremičnino v Ljubljani, na Primorskem, na Gorenjskem ali na hrvaški obali.

ZK urejeno.

BREZ PROVIZIJE!

Poiščite najugodnejši kredit na www.najkrediti.si Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje.

REGROUP – ker se bolj splača®…. VABLJENI!
Davki niso všteti v ceni.

Poiščite najkredit na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

INVESTICIJA

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®