简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

NADSTANDARD

0 / 5
214.000€

NADSTANDARD
Unikatno stanovanje opremljeno v minimalističnem slogu z vrhunskimi materiali Stanovanje je bilo pod skrbno roko arhitekta dokončano v letošnjem letu.

Zamenjane so bile vse vodovodne in elektro inštalcije po najnovejših evropskih standardih in normativih, za ogrevanje je poskrbljeno z novimi ravnimi radiatorji. V stanovanju je umeščena klimatska naprava Fudji. Po tleh je bil položen estrih in nanj dvoslojni parket ameriški oreh (dimenzije: v14x š180x d1800mm). Vovko protivloma vrata izdelana po meri z dodatno ojačitvijo.

Razporeditev prostorov: dnevna soba z jedilno mizo in izhodom na balkon, kuhinja, spalnica, otroška soba / kabinet, kopalnica in stranišče

V stanovanju prevladuje ambientalna osvetlitev. Stranske stenske luči, nevidne vgradne stropne luči iz Milana, senzorska talna osvetlitev, dekorativne samostojne luči ter LED razsvetljava.

OPREMA: Vso pohištvo je izdelano po meri iz kakovostnega materiala Mediapan – visoki sijaj.

Omare vsebujejo zapiralni sistem na tik osnovi, medtem ko so predali izdelani na osnovi mehko zapiranje. Jedilna miza je narejena po meri in je dizajnerski kos iz Milana- ima možnost preklopa (razširitve za več oseb).

Sedežna garnitura in jedilni stoli so priznane blagovne znamke Natuzzi.

KUHINJA: znamke DanKuchen s kuhinjskimi aparati blagovne znamke Siemens.

Obloga na steni kaljeno steklo (full white 8mm). Ambientalna osvetlitev.

KOPALNICA in STRANIŠČE: Tuš in prha oprema Hans Grohe, umivalnik in WC školjka Catalano, ploščice so blagovne znamke Valentino. Bojler Ariston z digitalnim upravljanjem in pralni stroj.

Stanovanje je etažirano, bremen prosto in vpisano v zemljiško knjigo, prodaja se popolnoma opremljeno, prevzem možen v kratkem času.

Prodajalčev pogoj za sklenitev prodajne pogodbe je, da kupec plača provizijo za posredovanje v višini 2% dogovorjene prodajne cene + DDV.

Poiščite najugodnejši kredit na www.najkrediti.si Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje.
Davki niso všteti v ceni.

Poiščite najkredit na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®