简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Poslovno stanovanjska stavba

0 / 5
380.000€

Poslovno stanovanjska stavba
Posredujemo pri poslovno-stanovanjski stavbi, katera stoji na sončni lokaciji ob robu gozda. Nahaja se nad cestninsko postajo Kompolje, kjer je oddaljenost od avtoceste le 1km. Kljub neposredni bližini avtoceste, je višinsko višja, kjer dejansko začutite občutek miru, prav tako s ceste neopazna.
Objekt je na čudoviti lokaciji v naravi, kjer lahko vsak dan občudujete sončne zahode in prečudovite razglede na Slovenske gore, kjer se vidi tudi Triglav, v neposredni bližini je tudi Gradiško jezero do katerega pridete po poš poti, prav tako se okrog objekta vrsti veliko sprehajalnih poti. Nepremičnina je odlično umeščena v naravni prostor, kjer vam pomaga pri premagovanju vsakodnevnega stresa.
Poslovni prostor je sestavljen iz;
Trije večji prostori, dve pisarni in wc, ter kurilnica za poslovni objekt in stanovanjsko enoto v skupni izmeri 300 m2, višine 4,5m in 3m.
Pred poslovnim prostorom je veliko parkirišče, tako da je poslovni prostor primeren za obrtniška dela, kjer se lahko prilagodi tudi za različne dejavnosti
Stanovanjski del obsega:
Vhod, hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo….po tlorisu v črki L, računalniška soba, kopalnica z prostorno kadjo, wc, spalnica in dve večji sobi….v skupni izmeri 120m2
Možnost ureditve bivalnih površin tudi v mansardi
Ogrevanje je na toplotno črpalko, optika, streha je bila zamenjana v decembru 2017. Vrt in okolica sta še v izvajalski fazi. Zelo nizki stroški vzdrževanja, glede na kvadraturo nepremičnine.
Lokacija očara vse, ki uživajo v naravi, prav tako je v bližini vsa infrastruktura, do Domžal je oddaljenost 10 km. Do Ljubljane je oddaljenost 25 km, zaradi AC ste v 15 minutah v Ljubljani.
Možnost nakupa za tujce, kateri iščejo priložnost delovanja v Sloveniji.
Zemljiško knjižno je urejeno, ter etažirano.
REGROUP, VABLJENI NA OGLED, ker se bolj splača®…

Davki niso všteti v ceni

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®