简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Samostojna hiša Nožice

0 / 5
155.000€

SAMOSTOJNA HIŠA NOŽICE
Samostojna hiša Nožice Na obrobju Domžal, v Nožicah posredujemo pri prodaji novozgrajene samostojne hiše.

Preprosto in funkcionalno zasnovana samostojna hiša, P+1 v skupni izmeri 147,60m2, na parceli v izmeri 400m2.

Tloris enostanovanjskega objekta je pravokotnih dimenzij 12,30m x 6,00 m. Obsega pritličje v izmeri 73,80m2 in nadstropje v izmeri 73,80m2. Na severozahodni strani objekt dopolnjuje nadstrešek za dva avtomobila in lopa za shranjevanje, skupnih tlorisnih dimenzij 5,10m x 7,20m. Streha objekta je simetrična dvokapnica z naklonom strešin 27º

Objekt je zgrajen do 3. gradbene faze z vsemi priključki na sami parceli, kot je voda, elektrika, kanalizacija, plin in optika. Urejena javna razsvetljava, ter v neposredni bližini ekološki otok.

Na voljo več idejnih zasnov za dokončanje hiše po lastnih željah. Možnost dokončanja do 5. gradbene faze. Primerno za vse izvedbe hiš glede na energijski razred – tudi pasivna.

V pritličju so naslednji prostori; vhod, vetrolov, dnevni wc, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, tehnični prostor, stopnišče/shramba. Z dnevne sobe izhod na teraso

V nadstropju se nahaja hodnik, utility, kopalnica in 3 sobe.

V bližini hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje trgovina, pošta, lekarna, avtobusna postaja, osnovna šola – organiziran prevoz otrok, vrtec itd..

V okolici lokacije se nahaja veliko zelenih površin, ki omogočajo preživljanje prostega časa v naravi, sprehajalno-kolesarska pot ob Kamniški Bistrici, Arboretum Volčji Potok, prav tako je hiter dostop do avtoceste.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe je da, kupec plača del stroška za posredovanje v višini 2% + DDV od prodajne cene.

Zemljiško knjižno je urejeno, prosto bremen.

REGROUP, VABLJENI NA OGLED – ker se bolj splača®…
Davki niso všteti v ceni.

Poiščite naj ugodnejši kredit na www.najkrediti.si [Link]. Investicijski kredit, Stanovanjski kredit, Kredit za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®