简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

Stanovanje Mengeš

0 / 5
129.600€

STANOVANJE MENGEŠ
Stanovanje Mengeš Mengeš, dvosobno mansardno stanovanje;
Posredujemo pri prodaji izredno svetlega simpatičnega mansardnega stanovanja na odlični lokaciji v Mengšu, ki se nahaja v 5. nadstropju stanovanjskega bloka, zgrajenega l. 1981. V neposredni bližini je otroško igrišče, vrtec, šola, banka, pošta, lekarna, trgovina, Občina Mengeš, knjižnica, kulturni dom Špas teater.
Prav tako je odlična izhodiščna točka, za vse ljubitelje športa, saj je v bližini Mengeška koča, trim steza, nogometno igrišče, tenis igrišča, ter Harmonija – wellness in športni center.

Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju bloka – v objektu ni dvigala, stanovanje nima balkona, ima pa izredno dobro tlorisno razporeditev z maksimalno izkoriščenim prostorom.
Stanovanje obsega 60,50m2 uporabne površine, v kleti pa se nahaja klet v izmeri 3,50m2. Obsega naslednjo razporeditev prostorov;
prostoren hodnik, lahko občuduje razgled nad celotnim Mengšem iz dnevne sobe, ter kuhinje, prostorna kopalnica, večji mansardni prostor, kjer se nahajata otroška soba in spalnica iz katere imate sanjski pogled na zvezdnato nebo….to večjo sobo je mogoče spremeniti v dve ločeni sobi, prav tako souporaba sušilnice.

V stanovanju so bila v l. 2008 zamenjana vsa okna, v l.2010 je bila prenovljena kopalnica z vsemi inštalacijami, ter v l. 2017 še radiatorji. Za vroče poletne dni je v stanovanju vgrajena klima.

Internet – optika.
Ogrevanje – plin.
Parkiranje je urejeno na parkirišču pred blokom, kjer je zadostno število parkirišč.

Zemljiško knjižno je urejeno in popolnoma prosto vseh bremen.
REGROUP – ker se bolj splača®… VABLJENI NA OGLED
Davki niso všteti v ceni.

Poiščite ugodne kredite na www.najkrediti.si [Link]. Najboljši Investicijski krediti, Stanovanjski krediti, Krediti za gradnjo, Refinanciranje

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®