简体中文EnglishDeutschItalianoРусскийСрпски језикSlovenščina
Ponudba nepremičnine

VRHNIKA

0 / 5
326.000€

VRHNIKA
stilno v slovenskem slogu grajena zelo prostorna družinska hiša v centru Vrhnike Grajena pedantno, s kvalitetno vgrajenimi materiali, nudi možnost udobnega bivanja dveh generacij.

V pritličju se nahaja zelo svetel prostoren kuhinjsko dnevni prostor 43 m2 s kaminom in izhodom na teraso orientirano na zahod,drugi del predstavlja spalni prostor z garderobno sobo in prostorno kopalnico v skupni izmeri 32 m2.

Pod stopnicami se nahaja shramba, delno vkopana, ter dnevni wc ter kotlovnica. Oba prostora sta povezana iz direktnega vetrolova v skupni kvadraturi 16,6 m2.

Po prostornem hodniku – stopnišču 8m2 preidemo v zgornje mansardno nadstropje, kjer je že pripravljeno za morebitno koriščenje dodatne bivalne enote, s kuhinjo, dnevnim prostorom, ter samostojno prostorno kopalnico v skupni kvadraturi 58 m2 ter dvema spalnicama iz vsake izhod na zahodno orientiran balkon 15 m2 ter kabinetom v skupni izmeri 54,50 m2.

Hiša ima centralno ogrevanje na olje, trda goriva ter inštalirano hišno centralno sesanje. V pritličju položeno talno gretje.

Ker je objekt domačno stilno zasnovano, z opremo po meri in dodatki, se tako tudi kompletno v celoti z nepremičnino prodaja.

Od centra Vrhnike, kjer je šola, vrtec, glasbena šola, zdravstveni dom, banka, je razdalje slab kilometer, obmestni avtobusni promet, pa v neposredni bližini. To vse skupaj nudi udobno življenje za družino s šoloobveznimi otroci, bližina narave pa možnost pestre izbire rekreacije in sprostitve.

Objekt ima vso dokumentacijo – gradbeno dovoljenje, razmejitev, gurs, zemljiško knjigo – urejeno.

Možnost vselitve po dogovoru.

REGROUP, ker se bolj splača®..VABLJENI NA OGLED!
Davki niso všteti v ceni.

REGROUP Real Estate Group Ker se vedno bolj splača®